Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Tegeltiller

Tegeltiller kopen

Een tegeltiller helpt bij het verplaatsen van tegels. Doorgaans een zware klus en het tillen van veel tegels is vermoeiend en kan een flinke belasting zijn voor uw handen, rug en knieën. Helemaal als u in uw eentje aan het werk bent. Door een tegeltiller te kopen ontlast u uzelf van het dragen die zware tegels of andere stenen. Het is dus om meerdere redenen een investering die u snel terugverdient. Onze tillers kunnen tegels verleggen variërend van 30 tot 100 centimeter en zijn belastbaar tot een maximaal gewicht van 120 kg. Bekijk de specificaties van de tegeldonkey en de Orit tegeltiller om een vergelijking te maken en te bepalen welke u het best kunt gebruiken.

Tegeldonkey kopen

Voordelen van een tegeltiller

Zoals benoemd is het gebruik van een tegeltiller zeer prettig bij het uitvoeren van een zware klus. U hoeft niet zelf rond te sjouwen met stenen of tegels, zodat uw rug bespaard blijft van blessures. Zo vervoert u gemakkelijk elke tegel met het grootste gemak. Bovendien gaan de werkzaamheden een stuk sneller als je gebruik maakt van dit praktische gereedschap. Bij uitstek geschikt voor de professionele stratenmaker, maar ook voor een eenmalige klus rondom uw eigen huis is een tegeltiller een prettige uitkomst. 

  • • Minder fysieke inspanning
  • • Sneller klaar met de klus
  • • Aanzienlijk minder kans op rugpijn
  • • Diverse soorten en maten tegels

Bij een professionele klus of als u grote afstand moet overbruggen adviseren wij om een tegeldonkey te kopen. Het mechanisme van deze tegeltiller is erg praktisch en makkelijk te hanteren; u hoeft niet zelf te bukken en te tillen, deze kar doet al het werk voor u. Dankzij de smalle en korte wielbasis is deze variant gemakkelijk te besturen, ook in de smalle ruimte, en de bredere banden maken het mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. 

Tegeldonkey kopen

Dankzij alle genoemde voordelen werkt u op een efficiënte manier  en is het optillen en verplaatsen van zware tegels een peuleschil, vergeleken met daarvoor. Een tegeldonkey kopen doet u dan ook bij AllesvoorGWW.nl. Welke kiest u? Bestel eenvoudig uw tegeltiller in de webshop en vergeet niet om direct andere handige tools te bestellen, zoals een nieuwe bandenzaag, kruiwagen of ander gereedschap. 

Tegeltiller | Tegeldonkey kopen? [v.a. €194,95]