Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Steek- & Palletwagen

Steekwagen of palletwagen kopen?

In de grond- weg- en waterbouw wordt vanzelfsprekend veelvuldig gebruik gemaakt van steekwagens en palletwagens. Voor het snel vervoeren van tegels en klinkers, los aangeleverd of verpakt op een pallet, zijn dit onmisbare hulpmiddelen. Wij van AllesvoorGWW bieden enkel professionele producten en merken, daarom hebben wij voor steekwagens de keuze gemaakt voor het merk Altrad Fort en voor palletwagens voor het gerenommeerde merk Estil. Beide merken zijn ondertussen meer dan bekend in deze sector, zo is de SMB-100 Fort kruiwagen de meest verkochte kruiwagen in deze sector en staat het product bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De Steekwagens van Altrad Fort worden met dezelfde zorg voor kwaliteit geproduceerd. Ook Estil staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten.

Steekwagens

De steekwagens van Altrad Fort zijn zo langzamerhand een bekend gezicht in de grond- weg- en waterbouw. Vooral in de wegenbouw wordt de steekwagen veelvuldig gebruikt, met name voor de stratenmaker is het een onontbeerlijk hulpmiddel voor het vervoeren van tegels en klinkers. Voor het vervoeren van tegels wordt naast de meer traditionele steekwagen, tegenwoordig ook veel gebruik gemaakt van de zogenaamde tegeltillers zoals de tegeldonkey en de orit tegeltiller.

steekwagen

Het mag gerust gezegd worden dat de K-300 van Altrad fort de koning onder de steekwagens is. De gelaste constructie van dit model is dermate stevig dat hij zeer geschikt is voor het veeleisend werk in de grond- weg- en waterbouw.

Palletwagens

Voor het vervoeren van pallets met tegels of een pallet met daarop een big bag met zand, zijn palletwagens een ideaal hulpmiddel. Zo kan je de aangeleverde pallets snel in een keer verplaatsen, in tegenstelling tot meerdere keren heen en weer lopen met behulp van tegeltillers en kruiwagens.

De Estil palletwagen EPW-25 is met zijn 2,5 ton hefkracht een van de beste palletwagens beschikbaar op de markt, en kan met gemak de meest zware pallets verplaatsen. Naast het vervoeren van pallets kan je ook met behulp van een hijsband een trilplaat op de palletwagen zetten om deze snel te vervoeren.

Steek- of palletwagen kopen?