Tegeldonkey

Tegeldonkey

€ 354,28
Inclusief belasting

Door een tegeldonkey te gebruiken, wordt het leggen van tegels minder zwaar en eenvoudiger. Deze tegellegkar van AllesVoorGWW.nl knapt het vuile werk voor u op. Zware tegels (max. 80 kg) legt u heel snel op de gewenste plaats, waardoor u veel tijd bespaart en bovendien geen last van uw rug krijg door te fysiek zware arbeid. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Tegeldonkey

Een tegeldonkey, of met een andere naam een tegellegkar, is hét ideale hulpmiddel voor het verleggen of verslepen van tegels. Op die manier hoeft u namelijk niet te sjouwen. Of u nu een professionele stratenmaker of (tuin)bestrater bent of juist een doe-het-zelver, deze tegellegkar is voor ieder gebruik geschikt. Het eenvoudige mechanisme is gemakkelijk hanteerbaar en zorgt ervoor dat zware tegels zonder rugklachten op de gewenste plaatsen worden gelegd. En zoals gezegd bespaart u er een hoop tijd mee. Bij AllesVoorGWW bent u verzekerd van een betrouwbare tegeldonkey. Zo gaat u niet alleen sneller te werk, ook voorkomt u rugklachten en bent u in staat om de tegels beter te plaatsen. Bekijk de video voor een impressie.

Tegels verplaatsen, oppakken en naadloos aansluiten wordt een gemakkelijk klusje. Door het praktische systeem en de bandjes die eenvoudig door het zand rollen, pakt u verschillende maten tegels gemakkelijk op. Deze manier scheelt u veel moeite en tijd, waardoor de werkzaamheden sneller en gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd. De tegeldonkey is erg wendbaar dankzij de smalle afmetingen en wielposities en kan door de luchtbanden op vrijwel alle ondergronden worden ingezet. Bestel hier snel en voordelig uw tegeldonkey.

Specificaties

  • • Verlegt tegels van 30 tot 60 cm.
  • • Draaglast: Maximaal 80 kg.
  • • Geschikt op alle ondergronden.
613040001