Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Aanhangwagennetten

Aanhangwagennet kopen?

Aanhangwagennetten helpen u bij het vervoeren van zand, grind, snoeiafval et cetera. Onze aanhangwagennet zijn fijnmazig en luchtdoorlatend. Tevens zijn ze toe te passen op aanhangers van personenauto's, pick-ups en containers. Tevens is het materiaal vervaardigd van polyethylene, leveren wij ze in een groene kleur en zijn de randen versterkt met ogen om de 40 cm.

Het gebruik van een aanhangwagennet

Wist u dat een aanhangwagennet tegenwoordig verplicht is? Om een aanhangwagennet te gebruiken dient u het net over de bovenzijde van de aanhangwagen heen te spannen. Daarnaast dient u zelf te zorgen voor elastiek of touw om het net te kunnen bevestigen. Dit doet u aan de zijkanten van de aanhanger, hier zitten bevestigingshaken. Mocht u dit allen gedaan hebben, dan is de lading goed afgedekt en kunt u het veilig transporteren. Bijvoorbeeld een van onze kunststof kruiwagens.

Service op maat bij AllesVoorGWW.nl

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bereiken op info@strijker-bv.nl of (050) 313 0910. U kunt ook langskomen, wij zijn gevestigd aan de Stavangerweg 6 in Groningen.

Daarnaast bieden wij het volgende aan:

  • Gratis verzending boven de 300,- euro (daaronder 12,50,- euro);
  • Kopen op rekening voor bedrijven; let op Kvk- en Btw nummer;
  • Erg groot assortiment - voor elk wat wils.
Aanhangwagennet kopen?