Subcategories

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Spanbanden

Spanband kopen?

De spanbanden die wij leveren zijn verschillende qua aantal meters. Zo zijn er verscheidende soorten, namelijk van 3 meter t/m 9 meter. Daarnaast zijn de rode spanbanden anders dan de blauwe. De rode kunnen namelijk meer gewicht dragen in tegenstelling tot de blauwe. Onze spanbanden zijn er om de ladingen stevig vast te zetten. Tevens is de spanband voorzien van ratelgesp en haken.

Een spanband mag niet ontbreken wanneer u ladingen moet transporteren. Gelukkig hebben wij voor u spanbanden in vele soorten en maten. Zo kunt u uw lading altijd stevig vastzetten.

De juiste service

AllesvoorGWW.nl levert een spanband altijd af op de juiste locatie. Wij bieden gratis aan vanaf 300,- euro. Onder dat bedrag betaalt u 12,50,- euro voor verzending. U kunt ook onze producten (spanband) op rekening kopen. Dit geldt alleen voor bedrijven. Let op: vermeld hierbij uw KvK- en Btw nummer .

Tevens bent u met ons ruime assortiment altijd aan het goede adres. Mocht u naast de spanbanden nog meer bouwproducten nodig hebben, dan slaagt u zeker weten altijd op onze website. Bekijk ook eens onze hijsbanden of rondstroppen. Voor vragen zijn wij te bereiken op info@strijker-bv.nl of (050) 313 0910. Langskomen kan en mag ook, wij zijn gevestigd aan de Stavangerweg 6 in Groningen

Spanband [incl. Ratel & Haak] kopen?