Subcategories

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Fort kruiwagen

Gele Fort kruiwagen

De gele kruiwagen van Fort is een absolute must-have voor de vakmannen die werkzaam zijn als stratenmaker of hovenier. Wij hebben deze populaire Fort kruiwagen in een onverwoestbare uitvoering. Voorzien van een bak waar meer dan 100 liter in vervoerd kan worden is dit een krachtpatser voor de allerzwaarste klussen. Denk hierbij aan het vervoeren van aarde, zand, of voor bijvoorbeeld stenen bij een grote straatklus. Maak het u zelf makkelijk en werk met de gele kruiwagen van Fort. Het onderstel bestaat uit een versterkt frame en een zware ovalen buis waardoor het een flink gewicht aan kan. En door het elektrolytisch verzinkte onderstel voorkomt u roest. 

SMB 100 kruiwagen

De Fort kruiwagen is er in een aantal varianten, maar bij AllesvoorGWW vindt u de meest populaire versie: de SMB 100 met een laadvermogen van ruim 100 kilogram. De Fort kruiwagen SMB 100 wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en is daardoor een betrouwbaar product in haar soort. De SMB 100 bestaat uit verschillende onderdelen die u ook erg eenvoudig los bij ons kunt bestellen. Deze Fort kruiwagen wordt bijvoorbeeld standaard geleverd met de originele kruiwagenband. Echter, in onze shop vindt u ook de anti-lekband met gele foam. Uiterst handig voor wanneer u de kruiwagen nodig heeft op plekken waar scherpe voorwerpen op de grond kunnen liggen. Deze anti-lekband vult namelijk automatisch gaten. Ook voor alle onderdelen van de Fort kruiwagen zit u hier dus goed.

Gebruiksgemak van de Fort kruiwagen

Een kruiwagen van Fort is het perfecte tuingereedschap voor de kleine klusjes, maar ook zeker voor de wat grotere klussen. Het vervoeren van aarde, mest of stenen wordt een stuk gemakkelijker dankzij een kruiwagen. Daarnaast duurt een klus ook nog eens flink wat korter omdat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Zo hoeft u niet eindeloos met die stenen te sjouwen en hoeft u ze alleen maar in te laden in de kruiwagen. Door het gebruik van een kunststof bak, is hij niet te zwaar geworden. Zo kunt u hem maximaal beladen, zonder dat de kruiwagen niet meer te tillen is. Dit voorkomt natuurlijk ook lichamelijke krachten. Maak het uzelf gemakkelijk en bestel de kruiwagen Fort voor maar €189,95. Mocht het zo zijn dat u losse onderdelen nodig heeft van de Fort kruiwagen dan is die mogelijkheid er ook. U kunt de bak of bijvoorbeeld de band apart bestellen. Zo heeft u snel weer een zo goed als nieuwe Fort kruiwagen voor een stuk minder geld. 

Fort kruiwagen SMB 100 [HDPE Kunststof] kopen?