Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Bandenzaag

Bandenzaag met accessoires

Elke bandenzaag wordt geleverd met de nodige accessoires. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een veiligheidsbril, een gereedschapshouder of een clip voor de waterslang en moersleutel. Dit aanbod kan per product verschillen, dus let bij het bestellen goed op de standaard uitrusting. Extra toebehoren zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Een bandenzaag wordt voornamelijk gebruikt voor het zagen van stenen, tegels, stoepbanden en bijvoorbeeld betonbanden. Een aanrader om te kopen is de Husqvarna K760 die dankzij zijn superieure verhouding tussen vermogen en gewicht perfect voor gebruik is. Ook is het gebruikscomfort van deze doorslijper zeer hoog dankzij de lage trillingen.

Specificaties van de bandenzaag

Bekijk de technische specificaties van de bandenzaag om de machine van uw keuze te bepalen en bestel daarna direct. Al onze bandenzagen zijn voorzien van het allerbeste materiaal wat weer zorgt voor een super gebruikerservaring. Dankzij de lage trillingen kunt u langer achtereen werken wat natuurlijk perfect is. Ook zijn alle doorslijpmachines dankzij het unieke ontwerp makkelijk te starten. Uw gewenste bandenzaag wordt vanzelfsprekend door ons GRATIS bij u afgeleverd!

Bandenzaag kopen

Merken bandenzagen

Bandenzagen zijn er in vele soorten en maten. Ondanks het gezamenlijke gebruikersdoel van al deze producten, zult u snel verschillen ervaren. Elke bandenzaag heeft namelijk haar eigen specificaties en gebruikersvoordelen. Bij AllesvoorGWW vindt u 3 merken bandenzagen. Mocht u nog twijfelen tussen een van deze merken dan kunnen de onderstaande kenmerken u wellicht helpen. Voor een goedkope bandenzaag bent u hier in ieder geval goed.

Husqvarna

Zo vindt u allereerst bij ons een 300 en 350mm doorslijper van Husqvarna. Dit model, de K760, is een indrukwekkende bandenzaag uit ons assortiment. Niet alleen de unieke combinatie licht en sterk zorgt voor buitengewone prestaties, ook het eenvoudige start-stop systeem, de lange service-intervallen en de tamelijk lage trillingen zorgen voor een uitstekende gebruikscomfort. Zo kunt langer achtereen werken zonder lichamelijke ongemakken te voelen.

Hitachi

Onze Hitachi bandenzaag is een oersterke machine met New Pure Fire motor. Deze motor zorgt voor een zeer krachtige werking en toch een vermindering van het brandstofverbruik. Verder heeft de Hitachi CM75EAP (300mm) en CM75EBP (350mm) een opvallende beschermkap. Deze sterke metalen beschermkappen spreken direct tot de verbeelding en zorgen ook nog eens voor een uitstekende beschermende werking.

Dolmar

Tot slot vindt u bij bij AllesvoorGWW Dolmar doorslijpers: de PC6112 (300mm) en PC6114 (350mm). De Dolmar bandenzaag valt op door de kleine afmetingen, het lichte gewicht en het fijne gebruiksgemak. Deze modellen zien we dan ook als onze meest compacte doorslijpmachines in ons assortiment. Daar komt bij dat de filter onderhoud tot een minimum wordt beperkt dankzij de actieve scheiding van het slijpsel en zult u geringe vibraties ervaren.

Bandenzaag kopen? [o.a. Husqvarna & Dolmar]